Forsikringer

​​​​​Som medlem af DSL, har du mulighed for at få fordelagtige forsikringer. Hos Runa Forsikring kan du få en privatforsikring, og hos PFA kan du få en billig helbredsforsikring til hele familien.

Runa Forsikring
Runa Forsikring tilbyder forsikringer, som giver dig den økonomiske tryghed, du har brug for, hvis du bliver ramt af en skade eller en ulykke. Det gælder bl.a.:​​

  • Indboforsikring
  • Bilforsikring
  • Husforsikring
  • Ulykkesforsikring
  • Rejseforsikring
  • Studieforsikring og mange flere

> Læs mere om Runa Forsikring

PFA Helbredssikring
PFA Helbredssikring bliver populært kaldt sundhedsforsikring. Med den får du blandt andet mulighed for at blive behandlet hurtigt på privathospitaler, klinikker eller hos en speciallæge. Du kan læse mere om PFA Helbredssikring via menuen til højre, inden du beslutter dig. 

Pris
Medlemsprisen på forsikringen er kun 136 kr. pr. måned for dig og dine børn. Vil du også tegne en forsikring til din ægtefælle/samlever, er prisen for ham eller hende kun 126 kr. (priserne er gældende for 2017). Forsikringen dækker, til du fylder 65 år. Det er desuden et krav, at du betaler til forsikringen, og fortsat er medlem af DSL.
 
Hvordan betaler du for forsikringen
Du betaler for forsikringen via PFA. DSL står udelukkende for til- og afmelding af helbredssikringen.
 

Vil du vide mere eller tilmelde dig
Kontakt PFAs kundecenter på tlf. 70 12 50 00, hvis du har spørgsmål til PFA Helbredssikring og kontakt Lone Rente Hansen i sekretariatet på tlf. 33 23 00 45, hvis du har spørgsmål vedr. tilmelding. Tilmeldingsskema findes via menuen til højre.

Sådan gør du
Bliver du syg eller får en skade og får brug for din helbredssikring, er det vigtigt, at du får en henvisning via din egen læge, før du kontakter PFA på tlf. 70 80 78 70 eller sundhedscenter@pfa.dk

PFA har døgnåbent og kan give dig rådgivning om valg af behandlingssted samt hjælpe dig videre. I langt de fleste tilfælde kan de allerede over telefonen give dig tilsagn om, at de vil dække undersøgelse samt eventuelt behandlingsforløb.

Vidste du at...

DSL har udarbejdet tre profilpjecer om medlemmernes kvalifikationer og arbejdsområder.

 Find pjecerne

​Vidste d​​u at ...

du som studerende og medlem af DSL får en lang række fordele. Fx en studieforsikring til en god pris.

Find medlemsfordelene

DSLhjemmesidelogo-underside lille.jpg 

Bladet er foreningens medlemsblad. Bladet skal styrke medlemmernes position på arbejdsmarkedet og deres kompetenceudvikling.

Læs seneste udgave

 

DSL

Søg
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
CVR: 4936 6728
Tlf.: +45 33 23 00 45
E-mail: dsl@skovogland.dk