Snart færdiguddannet

​​Er du klar til at kaste dig ud i jobsøgningen?  Har du styr på dine kompetencer? Her kan du se tilbuddene fra DSL og få hjælp til at komme i gang.

​DSL samarbejder med a-kassen FTFa. FTFas konsulenter kender dit arbejdsmarked, og kan hjælpe med rådgivning om jobsøgning og sparring på CV og ansøgning indenfor 24 timer. På siden nyuddannet finder du information om indmeldelse i FTFa og link til kontakt til A-Kassen.

Husk 14-dages reglen
Du skal melde dig ind i FTFa senest 14 dage efter studieafslutningen for at få ret til dagpenge på dimittendsats allerede en måned efter, at du er blevet færdig.

Læs mere hos FTFa

Tilbud til dig
DSLs jobbørs kan du abonnere på nye job, som er relevant for dig. Du kan også via karrieremuligheder se, hvad andre, der har den samme uddannelse som dig, laver.

Når du får dit første job som færdiguddannet, tilbyder DSL at læse din ansættelseskontrakt igennem. Du kan få råd og vejledning i forhold til din løn- og ansættelses forhold. Vil du vide mere om lønniveau, kan du finde informationerne her.

På hjemmesiden kan du under karriere og netværk få hjælp til din karriereudvikling. Du kan også møde andre fagkollegaer i forskellige netværk.

I arrangementskalenderen finder du oversigt over de arrangementer, som DSL tilbyder.

Vidste du at...

DSL har udarbejdet tre profilpjecer om medlemmernes kvalifikationer og arbejdsområder.

 Find pjecerne

​Vidste d​​u at ...

du som studerende og medlem af DSL får en lang række fordele. Fx en studieforsikring til en god pris.

Find medlemsfordelene

DSLhjemmesidelogo-underside lille.jpg 

Bladet er foreningens medlemsblad. Bladet skal styrke medlemmernes position på arbejdsmarkedet og deres kompetenceudvikling.

Læs seneste udgave

 

DSL

Søg
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
CVR: 4936 6728
Tlf.: +45 33 23 00 45
E-mail: dsl@skovogland.dk