DSL Studenterudvalg

​​DSLs Studenterudvalg er en sammenslutning af ca. 150 studerende fra SLing, HOPI og NAKU. Udvalget giver studerende mulighed for at opleve sociale og faglige aktiviteter uafhængigt af skolen.

Udvalget holder introdag, ekskursioner, foredrag og andre aktiviteter mv. Dertil kommer formidling af DSLs arbejde og tilbud samt hvervning og fastholdelse af nye medlemmer blandt de studerende.


 

Formand for DSLs Studenterudvalg:
Skov- og landskabsingeniørstuderende
Nicolas Jespersen
c/o Skovskolen
Nødebovej 77A
Nødebo
E-mail: Nicolas-Jespersen@hotmail.com

 

 > Gå til Udvalgsoversigten (Indtast login)


 

IFSA
De Studerendes Udvalg er medlem af den internationale organisation IFSA (International Forestry Students Association). Dette medlemskab giver adgang til deltagelse i en lang række arrangementer i hele verden. Så har du interesse i international udveksling, networking og faglig viden, er dette en gylden mulighed.

IFSA har rigtig mange aktiviteter, og det bedste sted at finde opdateret information er på IFSAs hjemmeside.

Her på siden prøver vi at bringe de mest relevante aktiviteter.

Til de mest populære arrangementer er der et begrænset antal pladser, som fordeles efter lodtrækning, men ofte vil det være muligt at komme af sted blot ved at tilmelde sig.
The International Forestry Students Symposium er IFSA store årlige møde for skovbrugsstuderende fra hele verdens lokalkomitteer.

Du er velkommen til at kontakte IFSA kontaktpersonen Bo Kofod i De Studerendes Udvalg eller formanden for De Studerendes Udvalg for yderligere oplysninger om deltagelse i arrangementerne.

Vidste du at...

DSL har udarbejdet tre profilpjecer om medlemmernes kvalifikationer og arbejdsområder.

 Find pjecerne

​Vidste d​​u at ...

du som studerende og medlem af DSL får en lang række fordele. Fx en studieforsikring til en god pris.

Find medlemsfordelene

DSLhjemmesidelogo-underside lille.jpg 

Bladet er foreningens medlemsblad. Bladet skal styrke medlemmernes position på arbejdsmarkedet og deres kompetenceudvikling.

Læs seneste udgave

 

DSL

Søg
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
CVR: 4936 6728
Tlf.: +45 33 23 00 45
E-mail: dsl@skovogland.dk