Skriv om dit bedste træ

DSL inviterer hermed alle medlemmer til at deltage i artikelkonkurrencen »Dit bedste træ«. Konkurrencen udskrives af Udvalget for Medier og Kommunikation (MEKO).​

​Træerne er en stor del af vores liv, og mange af dem bliver så gamle, at de overlever flere menneskegenerationer. Det er tankevækkende, hvor mange begivenheder der må være sket omkring de helt store gamle træer, imens de langsomt voksede sig større. Træerne udvikler visuelle kendingsmærker, som vi orienterer os efter i både by og på land, og vi danner relationer til nogle af træerne igennem vores liv. Det kan være ‘det gamle træ i skolegården’, et specielt træ i skoven som vi nyder at besøge, eller et særligt godt klatretræ fra vores barndom - eller noget helt fjerde. Træerne er vigtige for os alle i mere end én forstand.


‘Det bedste tidspunkt at plante et træ var for 20 år siden. Det næstbedste er i dag.’
Kinesisk ordsprog

Skriv en artikel, der handler om dit bedste træ. Fx historien om et træ med en særlig betydning for dig, en beretning om træet selv og dets historie, en fortælling om et minde eller en oplevelse du har haft ved træet eller en anekdote om dit eget træs vej fra skoven til byen. Mulighederne er mange.

Fortælleformen er fri, men artikellængden må være på maks. 500 ord. Artiklen leveres i Word. Sammen med artiklen skal du sende et foto af dit bedste træ i en billedfil i så høj opløsning som muligt. Ved deltagelse i konkurrencen giver du DSL lov til at anvende tekst og foto i egne medier.

Artikelkonkurrencen henvender sig til alle DSLs medlemmer. MEKO vælger en 1. og en 2. prisvinder og kvitterer med et gavekort til sport og fritid på 650 kr. hhv. 350 kr. Begge artikler publiceres i et efterfølgende nummer af Skov & Land.

Sidste frist for indsendelse af artikler til konkurrencen er fredag den 21. april 2017 kl. 12.00. Send dit bidrag til udvalgssekretær Conny Hallier Jensen mærket »Dit bedste træ«.

Vidste du at...

DSL har udarbejdet tre profilpjecer om medlemmernes kvalifikationer og arbejdsområder.

 Find pjecerne

​Vidste d​​u at ...

du som studerende og medlem af DSL får en lang række fordele. Fx en studieforsikring til en god pris.

Find medlemsfordelene

DSLhjemmesidelogo-underside lille.jpg 

Bladet er foreningens medlemsblad. Bladet skal styrke medlemmernes position på arbejdsmarkedet og deres kompetenceudvikling.

Læs seneste udgave

 

DSL

Søg
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
CVR: 4936 6728
Tlf.: +45 33 23 00 45
E-mail: dsl@skovogland.dk