Vagtskifte i Forhandlingsfællesskabet

​Forhandlingsfællesskabets repræsentantskab har i dag valgt ny formand. Anders Bondo Christensen afløses på posten af Mona Striib, formand for FOA.

”Jeg har haft 11 utroligt spændende år som formand. Perioden har været præget af den økonomiske krise. Trods et vanskeligt udgangspunkt har vi skabt gode resultater sammen med arbejdsgiverne. Vi har i den grad vist, hvilken værdi den danske model har for en velfungerende offentlig sektor. Undtagelsen, der bekræfter reglen, var arbejdsgivernes og regeringens tilsidesættelse af alle spillereglerne på underviserområdet i 2013. Men også den undtagelse bekræfter, at de bedste og mest solide løsninger finder vi og arbejdsgiverne, når vi samarbejder og indgår aftaler i stedet for at bekrige hinanden. Et af højdepunkernet var, da lønmodtagersiden i 2014 blev samlet  i Forhandlingsfællesskabet" udtaler Anders Bondo Christensen.

Som ny formand kommer Mona Striib nu til at stå i spidsen i forhold til generelle løn- og arbejdsvilkår for ansatte i kommuner og regioner.

Læs mere hos Forhandlingsfællesskabet
 

Vidste du at...

DSL har udarbejdet tre profilpjecer om medlemmernes kvalifikationer og arbejdsområder.

 Find pjecerne

​Vidste d​​u at ...

du som studerende og medlem af DSL får en lang række fordele. Fx en studieforsikring til en god pris.

Find medlemsfordelene

DSLhjemmesidelogo-underside lille.jpg 

Bladet er foreningens medlemsblad. Bladet skal styrke medlemmernes position på arbejdsmarkedet og deres kompetenceudvikling.

Læs seneste udgave

 

DSL

Søg
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
CVR: 4936 6728
Tlf.: +45 33 23 00 45
E-mail: dsl@skovogland.dk