Skov & Land bliver til Bladet

Skov & Land nr. 10, som blev udsendt i december 2019, var den sidste udgave af DSL’ernes fagblad, som du kender det.
Fra nr. 1 2020 skifter 
magasinet navn til Bladet, og samtidig får det et
nyt design med nye farver.

Forsidebilledetilweb.jpg

Ændringen udspringer af det arbejde, som blev iværksat på foreningens generalforsamling i 2018, hvor bestyrelsen lovede i løbet af 2018-2019 at arbejde med at gentænke både logo,navn og fortælling for bedre at rumme alle DSL’s forskellige faglige medlemsgrupper.
En arbejdsgruppe under bestyrelsen har siden arbejdet på opgaven sammen med DSL’s sekretariat og eksterne konsulenter,  og i midten af 2019
udmøntede det sig i en ny visuel identitetfor foreningen med blandt andet et nyt logo.
Logoet består af to blade som et symbol på medlemmernes beskæftigelse i og med naturen, både på land og i by. Bladene er kædet sammen og fortæller historien om fordelene ved at være medlem af en stærk fagforening. Samtidigt viser kæden dét stærke sammenhold, der er kendetegnende for DSL’erne.

Derudover indeholder den nye visuelle identitet også et skifte i farve- og billedbrug, som skal opdatere udtrykket i DSL’s kommunikation.

Det nye logo er sammen med resten af den nye visuelle identitet allerede taget i brug for første gang i forbindelse med DSL’s stand på udstillingen
Have & Landskab i slutningen af august, og siden har også nyhedsbrevet fået et nyt udseende i efteråret.

Og nu er turen så kommet til fagbladet Skov & Land. Fra midten af februar vil fagbladet lande i din postkasse med nyt udseende og navn – men selvom indpakningen skifter, vil magasinet stadig være fyldt med masser af artikler om faglighed, fagforening og fællesskab for DSL'erne.

Vidste du at...

DSL har udarbejdet tre profilpjecer om medlemmernes kvalifikationer og arbejdsområder.

 Find pjecerne

​Vidste d​​u at ...

du som studerende og medlem af DSL får en lang række fordele. Fx en studieforsikring til en god pris.

Find medlemsfordelene

DSLhjemmesidelogo-underside lille.jpg 

Skov&Land er foreningens medlemsblad. Bladet skal styrke medlemmernes  position på arbejdsmarkedet og deres kompetenceudvikling.

Læs seneste udgave

 

DSL

Søg
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
CVR: 4936 6728
Tlf.: +45 33 23 00 45
E-mail: dsl@skovogland.dk