Over 150 nye grønne fagfolk på vej

I dag har kommende studerende på videregående uddannelser fået besked om, hvorvidt de er kommet ind på den uddannelse, de har ønsket – og på DSL’s område har over 150 fået et ja.

​Efter sommerferien begynder 158 nye studerende på Skovskolen i Nødebo og Professionshøjskolen UCN i Hjørring inden for DSL’s område. De fordeler sig med 126 på Skovskolen og 32 på UCN.

På natur- og kulturformidleruddannelsen i Hjørring er 32 kommet ind. På Skovskolen kan professionsbacheloruddannelsen til skov- og landskabsingeniør byde velkommen til 63 nye studerende, have- og parkingeniøruddannelsen får 28 nye studerende og natur- og kulturformidlerretningen har optaget 35.

Det er en nedgang i optaget for HOPI-uddannelsen, der sidste år optog 39 nye studerende. Sling-uddannelsen har modsat oplevet fremgang, fra 51 studerende sidste år. På NAKU-uddannelsen er pladserne ligesom sidste år fuld besat.

Der kan dog stadig nå at komme flere SLing’er og HOPI’er i på Skovskolen og NAKU’er på UCN – de har nemlig alle ledige pladser, som kan blive besat i løbet af de kommende uger, når de ansøgere, der har fået afslag på andre uddannelser, kigger sig om efter en ny studieretning.

Vidste du at...

DSL har udarbejdet tre profilpjecer om medlemmernes kvalifikationer og arbejdsområder.

 Find pjecerne

​Vidste d​​u at ...

du som studerende og medlem af DSL får en lang række fordele. Fx en studieforsikring til en god pris.

Find medlemsfordelene

DSLhjemmesidelogo-underside lille.jpg 

Bladet er foreningens medlemsblad. Bladet skal styrke medlemmernes position på arbejdsmarkedet og deres kompetenceudvikling.

Læs seneste udgave

 

DSL

Søg
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
CVR: 4936 6728
Tlf.: +45 33 23 00 45
E-mail: dsl@skovogland.dk