Hele det offentlige område varsler konflikt

​Det kommunale og regionale område varsler nu også konflikt. Dermed står en samlet fagbevægelse i det offentlige fast på de centrale krav om at sikre reallønnen, den betalte spisepause og forhandling om en arbejdstidsaftale for lærerne. Cirka 25 DSLere er udtaget til konflikt.

Læs også: I staten er næste skridt konflikt: https://www.skovogland.dk/nyheder/artikler/Sider/Statsansatte---Næste-skridt-er-konflikt.aspx

 

DSL har udtaget tre kommuner til konflikt. Det er Aarhus Kommune, Esbjerg Kommune og Københavns Kommune. Bliver konflikten en realitet, betyder det bl.a., at vigtige byggemodningsprojekter kommer til at ligge stille.

Hvis du bliver omfattet af konflikt, bliver du kontaktet af DSL. Du er udtaget på baggrund af de medlemsoplysninger, der er registreret i DSLs medlemssystem.

Udsigten til konflikt er ikke et ønske, men en nødvendighed, fordi kravene er så vigtige og principielle. Varslet om konflikt kommer oven på et langt forhandlingsforløb, hvor DSL og de andre fagforeninger har gjort alt for at nå en aftale. Målet er stadig en aftale, men hvis ikke der findes en løsning gennem forhandlinger i Forligsinstitutionen, vil offentlige arbejdspladser over hele landet blive ramt af konflikt.  

Bliver konflikten en realitet, træder den i kraft onsdag den 4. april 2018.

Vidste du at...

DSL har udarbejdet tre profilpjecer om medlemmernes kvalifikationer og arbejdsområder.

 Find pjecerne

​Vidste d​​u at ...

du som studerende og medlem af DSL får en lang række fordele. Fx en studieforsikring til en god pris.

Find medlemsfordelene

DSLhjemmesidelogo-underside lille.jpg 

Skov&Land er foreningens medlemsblad. Bladet skal styrke medlemmernes  position på arbejdsmarkedet og deres kompetenceudvikling.

Læs seneste udgave

 

DSL

Søg
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
CVR: 4936 6728
Tlf.: +45 33 23 00 45
E-mail: dsl@skovogland.dk