Fortællingen om DSL

​Vi skal have en ny fortælling om DSL, og vi skal bruge din hjælp!
DSL vil gerne have medlemmernes input til, hvad fortællingen om DSL skal rumme. Fortællingen skal få os til at stå klarere i omverdenen, for at vi kan bygge videre på de kvaliteter, I som medlemmer beriger jeres arbejdspladser og netværk med. Desuden skal fortællingen bruges internt i foreningen. Vi skal hver især stå skarpt med vores forskellige baggrunde, men sammen i job- og interessevaretagelsen. Derfor afholder DSL en workshop med deltagelse af repræsentanter for de forskellige valggrupper onsdag den 13. marts i sekretariatet.
Hvis du har bidrag til processen kan du kontakte sekretariatet med synspunker og ideer. Vi har også brug for din opfattelse af, hvad DSL indeholder, hvilke kompetencer du, som DSLer har, og hvad der adskiller DSL fra andre faggrupper. På dagen vil bestyrelsen og en kreds af medlemmer samle alle input og få sat nogle ord og billeder til fortællingen om DSL.

Vidste du at...

DSL har udarbejdet tre profilpjecer om medlemmernes kvalifikationer og arbejdsområder.

 Find pjecerne

​Vidste d​​u at ...

du som studerende og medlem af DSL får en lang række fordele. Fx en studieforsikring til en god pris.

Find medlemsfordelene

DSLhjemmesidelogo-underside lille.jpg 

Bladet er foreningens medlemsblad. Bladet skal styrke medlemmernes position på arbejdsmarkedet og deres kompetenceudvikling.

Læs seneste udgave

 

DSL

Søg
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
CVR: 4936 6728
Tlf.: +45 33 23 00 45
E-mail: dsl@skovogland.dk