Den sidste kongres i FTF regi

​Vores forfædre skabte historie ved at oprette FTF – med Fagbevægelsens Hovedorganisation skaber vi en ny stærk historie og indflydelse til medlemmerne. Det sagde Bente Sorgenfrey på FTF’s sidste kongres onsdag.

I går holdt FTF sin uigenkaldeligt sidste kongres, inden organisationen til nytår fusionerer med LO til den nye Fagbevægelsens Hovedorganisation. 

I sin allersidste kongrestale tog formand Bente Sorgenfrey de 235 delegerede med på en historisk rejse i ord og billeder tilbage fra 1952, da FTF blev dannet.

Hun mindede  bl.a. om jubelen, der brød ud på FTF’s første jubilæumskongres i 1962, da statsminister Jens Otto gav sit blå stempel med ordene: ”Jeg betragter FTF som en af hovedorganisationerne på det danske arbejdsmarked”.

Det år rundende man 125.000 medlemmer fordelt på 44 organisationer. I dag siger FTF farvel med ca. 450.000 medlemmer fordelt på ca. 70 organisationer.

Læs mere hos FTF

 

Vidste du at...

DSL nu også har udarbejdet en profilpjece om have- og parkingeniørernes kvalifikationer og arbejdsområder.

 Find pjecen her

​Vidste d​​u at ...

DSL har udarbejdet en profilpjece om skov- og landskabsingeniørernes kvalifikationer og arbejdsområder

Find pjecen her​

DSLhjemmesidelogo-underside lille.jpg 

Skov&Land er foreningens medlemsblad. Bladet skal styrke medlemmernes  position på arbejdsmarkedet og deres kompetenceudvikling.

Læs seneste udgave

 

DSL

Søg
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
CVR: 4936 6728
Tlf.: +45 33 23 00 45
E-mail: dsl@skovogland.dk