Den sidste kongres i FTF regi

​Vores forfædre skabte historie ved at oprette FTF – med Fagbevægelsens Hovedorganisation skaber vi en ny stærk historie og indflydelse til medlemmerne. Det sagde Bente Sorgenfrey på FTF’s sidste kongres onsdag.

I går holdt FTF sin uigenkaldeligt sidste kongres, inden organisationen til nytår fusionerer med LO til den nye Fagbevægelsens Hovedorganisation. 

I sin allersidste kongrestale tog formand Bente Sorgenfrey de 235 delegerede med på en historisk rejse i ord og billeder tilbage fra 1952, da FTF blev dannet.

Hun mindede  bl.a. om jubelen, der brød ud på FTF’s første jubilæumskongres i 1962, da statsminister Jens Otto gav sit blå stempel med ordene: ”Jeg betragter FTF som en af hovedorganisationerne på det danske arbejdsmarked”.

Det år rundende man 125.000 medlemmer fordelt på 44 organisationer. I dag siger FTF farvel med ca. 450.000 medlemmer fordelt på ca. 70 organisationer.

Læs mere hos FTF

 

Vidste du at...

DSL har udarbejdet tre profilpjecer om medlemmernes kvalifikationer og arbejdsområder.

 Find pjecerne

​Vidste d​​u at ...

du som studerende og medlem af DSL får en lang række fordele. Fx en studieforsikring til en god pris.

Find medlemsfordelene

DSLhjemmesidelogo-underside lille.jpg 

Bladet er foreningens medlemsblad. Bladet skal styrke medlemmernes position på arbejdsmarkedet og deres kompetenceudvikling.

Læs seneste udgave

 

DSL

Søg
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
CVR: 4936 6728
Tlf.: +45 33 23 00 45
E-mail: dsl@skovogland.dk