DSL på Naturmøde 2019

​Igen i år er DSL med på Naturmøde i Hirtshals, og fredag kan besøgende på foreningens stand bygge deres eget insekthotel.

Hotellet består af en træramme med net sat på begge sider, så det danner en beholder. Indeni er fyld af bl.a. grene, bark, mos og kogler, som de besøgende selv blander.

Når insekthotellet sættes udenfor, vil det være en god bolig for insekterne, fortæller DSL-næstformand Lars Delfs Mortensen, som hjælper de besøgende med at bygge i standen:

“Det går ud på at lave et lille habitat, der er så  divers som muligt, så forskellige insekter kan bruge det som rasteplads, til at gemme sig i, til yngel eller til overvintring.”

“Det handler om at bringe mere biodiversitet ind i sin have eller på sin altan alt efter, hvor man har plads til at stille det. Nogle af insekterne har en vigtig funktion i forhold til fx bestøvning, eller det kan være rovdyr, som holder andre dyr væk. Men hotellet kan også bare være til dyr, som mangler et sted at være,” uddyber han.

Der kommer også andre aktiviteter i standen resten af naturmødet, som varer til og med lørdag. Fredag eftermiddag kl. 15-19 dyster vi i “gæt en plante,” en konkurrence der går ud på at gætte, om en art er hjemhørende og invasiv.

Lørdag kl. 9.30-12 er der en workshop med et fagligt panel, der kan give dig svar på, hvordan du kan skabe mere natur - hos dig selv, i dit lokalområde eller i endnu større skala.

Se DSLs program på Naturmødet

Vidste du at...

DSL har udarbejdet tre profilpjecer om medlemmernes kvalifikationer og arbejdsområder.

 Find pjecerne

​Vidste d​​u at ...

du som studerende og medlem af DSL får en lang række fordele. Fx en studieforsikring til en god pris.

Find medlemsfordelene

DSLhjemmesidelogo-underside lille.jpg 

Skov&Land er foreningens medlemsblad. Bladet skal styrke medlemmernes  position på arbejdsmarkedet og deres kompetenceudvikling.

Læs seneste udgave

 

DSL

Søg
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
CVR: 4936 6728
Tlf.: +45 33 23 00 45
E-mail: dsl@skovogland.dk