Lønforhandling

​​​​En lønforhandling er en proces, der begynder længe før, du sidder over for chefen og skal argumentere for, hvorfor du skal have mere i løn. Start derfor forberedelserne i god tid.

​Inden lønforhandlingen er det først og fremmest vigtigt, at du har tjek på din løn. DSL kan hjælpe dig med at tjekke din lønseddel og se efter, om der fx bliver indbetalt det rigtige til pension, ferie og i diverse tillæg.

Som medlem af DSL får du ligeledes fri adgang til lønstatistikkerne for privatansatte samt løntabeller for offentligt ansatte. Hver især er de et godt redskab til at kende din markedsværdi. Når du ved, hvad du er værd, og hvad andre med samme baggrund som dig får i løn, er du bedre stillet til en kommende lønforhandling.

Som medlem af DSL er du velkommen til at tage kontakt til sekretariatets konsulenter, hvis du har brug for sparring til lønforhandlingen. Med et stort kendskab til lønniveauer har konsulenterne et solidt grundlag for at hjælpe dig med at sætte et realistisk mål og finde argumenterne for, at du skal have mere i løn.

 Tips til forhandlingen

​Se hvordan du forbereder og udfører en god lønforhandling.

Kommunalt ansatte

Privatansatte

Skovdyrkerforening

Vidste du at...

DSL har udarbejdet tre profilpjecer om medlemmernes kvalifikationer og arbejdsområder.

 Find pjecerne

​Vidste d​​u at ...

du som studerende og medlem af DSL får en lang række fordele. Fx en studieforsikring til en god pris.

Find medlemsfordelene

DSLhjemmesidelogo-underside lille.jpg 

Bladet er foreningens medlemsblad. Bladet skal styrke medlemmernes position på arbejdsmarkedet og deres kompetenceudvikling.

Læs seneste udgave

 

DSL

Søg
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
CVR: 4936 6728
Tlf.: +45 33 23 00 45
E-mail: dsl@skovogland.dk