Projektledelse

​DSL samarbejder med Promentum, der er en anerkendt udbyder af projektlederuddannelser. Som medlem af DSL får du rabat på Promentums projektlederuddannelse og implementeringsuddannelse.

Projektlederuddannelsen
Kursusforløbet varer i alt 12 dage + eksamensdag og 1/2 dag til feedback.
Uddannelsen giver dig et solidt kompetenceløft inden for projektledelse. Projektlederuddannelsen har fokus på at give dig værktøjerne til at skabe den ønskede effekt med dine projekter.

Efter uddannelsen vil du kunne udvikle og drive større komplekse projekter og være klædt på til at håndtere projektets interne og eksterne interessenter.

Du vil kunne forstå de særlige udfordringer, der kendetegner arbejdet med projektledelse. Og du vil kende dine egne styrker og svagheder i relation til din rolle som projektleder.

Næste kursusstart er:

  •     5. september 2018 i København
  •     4. december  2018 i Aarhus

Implementeringsuddannelsen
Kursusforløbet er 4 x 2-dages moduler. Der er 6-8 uger mellem hvert modul. Hvert modul følges op af en sparringsseance med din underviser samt refleksion med 2-3 andre på uddannelsen, hvor der er fokus på at få omsat den nye viden til din hverdag. Du arbejder med dit eget forandringsprojekt undervejs.

Kursusforløbet er for dig, der allerede er ansvarlig for større forandringsprojekter eller som netop står over for at skulle starte dit første større forandringsprojekt, og ønsker at videreudvikle og styrke dine personlige forandringsledelses- og implementeringskompetencer.

Næste kursusstart er:

  • 18. september 2018 i København
  • 24. maj 2018 i Aarhus

Yderlige oplysninger hos Tine Holm, Promentum på telefon 40 40 06 05 og få oplyst din særpris som medlem.

Læs mere om projektlederuddannelsen på Promentums hjemmeside. Husk at angive dit medlemskab af DSL, når du tilmelder dig.

Læs mere om implementeringsuddannelsen  på Promentums hjemmeside

Vidste du at...

DSL nu også har udarbejdet en profilpjece om have- og parkingeniørernes kvalifikationer og arbejdsområder.

 Find pjecen her

​Vidste d​​u at ...

DSL har udarbejdet en profilpjece om skov- og landskabsingeniørernes kvalifikationer og arbejdsområder

Find pjecen her​

DSLhjemmesidelogo-underside lille.jpg 

Skov&Land er foreningens medlemsblad. Bladet skal styrke medlemmernes  position på arbejdsmarkedet og deres kompetenceudvikling.

Læs seneste udgave

 

DSL

Søg
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
CVR: 4936 6728
Tlf.: +45 33 23 00 45
E-mail: dsl@skovogland.dk