Karriereudvikling

​DSLs medlemmer tilbydes individuel coaching hos Copenhagen Coaching Center copenhagencoaching.dk til særpris via medlemskabet af DSL. Alle priser er eksklusive moms og eventuel transport. Coaching kan også sagtens foregå andre steder end i København.

​Individuel coaching tilbydes inden for bl.a. ledelse, karriere og stress. Coachingen forestås af veluddannede coaches med akademisk baggrund. Se oplysningerne om tilknyttede coaches mv. på copenhagencoaching.dk.
 
DSLs medlemstilbud er også åbent for samarbejdspartnerne DDDs og JAs medlemmer på samme vilkår.
 
Formålet med aftalen er at give medlemmerne et kvalitativt tilbud om coaching. Uanset om det er arbejdsgiveren eller den enkelte selv, der faktureres, så er det til medlemspris, hvis den coachede er medlem. Altså kan arbejdsgiveren nyde godt af rabataftalen ved at sende dig som medlem af DSL, DDD eller JA til arbejdsgiverbetalt coaching inden for eksempelvis karriere, ledelse eller stress.
 
Hvis du ønsker at gøre brug af tilbuddet, så kontakt konsulent Andreas Bering, Copenhagen Coaching Center, Kompagnistræde 22 1. sal, 1208 København K. Eller på  tlf.: 8882 5700
 
For at udløse særprisen skal du huske at oplyse, at du er medlem af DSL (eller DDD eller JA) samt navn, medlemsnummer eller CPR-nummer.
 
Ønsker du yderligere oplysninger eller har spørgsmål til tilbuddet, så kontakt afdelingschef for Karriere og Kompetence Hanne Jensen i sekretariatet eller på  telefon 3323 0045.

Vidste du at...

DSL har udarbejdet tre profilpjecer om medlemmernes kvalifikationer og arbejdsområder.

 Find pjecerne

​Vidste d​​u at ...

du som studerende og medlem af DSL får en lang række fordele. Fx en studieforsikring til en god pris.

Find medlemsfordelene

DSLhjemmesidelogo-underside lille.jpg 

Bladet er foreningens medlemsblad. Bladet skal styrke medlemmernes position på arbejdsmarkedet og deres kompetenceudvikling.

Læs seneste udgave

 

DSL

Søg
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
CVR: 4936 6728
Tlf.: +45 33 23 00 45
E-mail: dsl@skovogland.dk